Laat uw bedrijf niet chanteren
middels online laster!

Online laster aanpakken.
STAP 1: Het vastleggen van het bewijs

Aangezien laster op internet makkelijk te verwijderen is, zorgen we ervoor dat we eerst hard bewijs voor u vastleggen. We hebben hiervoor een systeem ontwikkeld in samenwerking met Van der Goen Advocaten en bewijsonline.nl. Voor doeltreffend, snel en (in tegenstelling tot een eenvoudige screenshot / schermafdruk) rechtsgeldig bewijs.

Het werkt eenvoudig door de URL (het internetadres) van de betreffende pagina(‘s) in te voeren, waarop het systeem een screenshot genereert. Vervolgens kunt u ervoor kiezen een Gerechtsdeurwaarder hiervan een gewaarmerkt proces-verbaal van constatering op te laten maken, dat u automatisch direct per e-mail ontvangt. Het bewijs is op dat moment onomstotelijk vastgelegd.

Indien gewenst neemt een gespecialiseerde advocaat contact met u op om de eventueel te nemen stappen twee en drie met u te bespreken.

Maak meteen vast een screenshot via bewijsonline.nl of win eerst gratis vrijblijvend advies in.

Indien u ervoor kiest om het bewijs juridisch onomstotelijk vast te leggen, via een gewaarmerkt proces-verbaal per e-mail, bedragen de kosten eenmalig 211,75 euro en 3,00 euro per pagina van de bijlage (de te genereren kopie(├źn) van de betreffende webpagina('s)). Prijzen zijn inclusief BTW.